+  FITXATGES  

El València ja negocia amb el Getafe per Sarabia

Per Alex Chardí · 31 Gener, 2016

El València CF, que a primera instància i com a discurs públic afirmava que no reforçaria la seua plantilla, està aprofitant les últimes hores de mercat i continua treballant a reforçar l’equip per tal d’afrontar els darrers 4 mesos de competició. El primer serà Siqueira i, el pròxim, podria ser Pablo Sarabia.

Com ja contarem el passat dijous, l’entitat de Mestalla es va interessar per la situació del jove madrileny, que finalitza contracte amb el Getafe el pròxim 30 de Juny. Però, donades les circumstàncies del mercat, pareix que esta incorporació es podria avançar, ja que durant este cap de setmana el VCF ha activat l’opció Sarabia per tal de què jugue, des de ja, amb la samarreta blanquinegra. Òbviament, per tal de realitzar aquest moviment, el València haurà de pagar una quantitat reduïda al Getafe pel traspàs del mitjapunta, que d’haver esperat al mes de Juliol, hauria arribat a cost 0.

El club blanquinegre es troba negociant i hui diumenge podria ser una data clau per tancar el seu fitxatge abans que finalitze el període de transferències el pròxim dilluns. Qui podria fer el viatge a la inversa podria ser Rodrigo De Paul, que podria entrar en l’operació en qualitat de cedit i el club li està buscant una eixida.

Pablo Sarabia té 23 anys, és esquerrà i destaca especialment per la seua qualitat i elegància amb el baló. Es desenvolupa en les posicions de tres quarts de camp, preferiblement en la mitjapunta. Encara que també pot jugar en ambos bandes, de fet esta temporada ha participat més partint des de la dreta. Esta temporada ha disputat 18 partits oficials, anotant 5 gols i donant 4 assistències del gol.