ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València ja ha fet una oferta formal al Sevilla per Rafa Mir

Per Joan Marc García · 31 Gener, 2024

El cas Rafa Mir sembla tindre per fi un final establert. I és que el Sevilla està ficat dins del mercat hivernal per a reforçar l’equip, però també està en el mercat oferint jugadors per a vendre-los, i un d’ells és Rafa Mir. Durant aquestes últimes setmanes, al igual que en el mercat d’estiu, han sigut diverses ja les propostes que han arribat al conjunt andalús pel jugador.

El futbolista, amb açò pel mig, no ha dubtat en rebutjar totes les ofertes, perquè el València li va transmetre que quan isquera un jugador del club, ell fitxaria per l’entitat valencianista.

Han sigut unes setmanes molt llargues, però sense ningún intent definitiu per part del València en intentar fitxar el davanter. Ara, segons ha informat el periodista especialitzat en el mercat de fixatges, Fabrizio Romano, el València ja ha realitzat una oferta formal al Sevilla per la cesió amb opció de compra del davanter.

Segons la font citada, la oferta l’han realitzada Javier Solís i Miguel Ángel Corona directament al Sevilla. Les negociacions estan en marxa a falta d’un dia per a que acabe el mercat d’hivern.