ACTUALITAT  

El València ja ha decidit a quin extrem fitxarà en el mercat hivernal

Per Alejandro Fernandez · 07 Novembre, 2023

El València vol reforçar-se en el mercat d’hivern i l’elegit per la direcció esportiva perquè arribe en gener és Carlos Vicente, segons ha informat Radio València Cadena Ser. El conjunt valencianista hauria fixat un preu de 600.000 euros per a la incorporació d’aquest jugador.

Malgrat la intenció de la direcció esportiva, la concreció d’aquesta operació està subjecta a la posició que Peter Lim prenga en el mercat de fitxatges. Els fitxatges han d’acceptar-se de manera prèvia pel màxim accionista, i la contractació de Carlos Vicente dependrà de la voluntat de Peter Lim.

El club té programada una reunió durant aquest mes de novembre amb l’empresari asiàtic per a mostrar el desig de la direcció a València i per a reforçar la plantilla comandada per Rubén Baraja. El futbolista del Racing de Ferrol s’adequa al gust de l’entrenador valencianista i és l’extrem elegit per la direcció tècnica.

Segons la informació de la Ràdio València Cadena Ser, el València no és l’únic equip que ha mostrat interés en Carlos Vicente. Getafe, Osasuna, Rayo Vallecano i Almeria també estarien darrere del futbolista saragossà, per això, l’entitat valencianista corre el perill de no tancar el fitxatge de l’extrem que demana Rubén Baraja.

L’entrenador del València busca un extrem que jugue en un equip en territori nacional que puga oferir un rendiment immediat i Carlos Vicente compleix amb els requisits. El club està seguint de prop el desenvolupament del jugador de 24 anys i el seu progrés com a futbolista.Hola