Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ingressarà més diners per Kondogbia

Per Pablo Marquez · 24 Maig, 2021

El passat dissabte, Geoffrey Kondogbia va guanyar la Lliga Santander amb l’Atlètic de Madrid. El futbolista de la República Centreafricana no ha sigut clau per a Diego Pablo Simeone, però sí que ha sigut una peça que ha entrat en moments delicats per a donar consistència al migcamp de l’equip madrileny.

Kondogbia va eixir amb el mercat tancat

Peter Lim va prendre la decisió de vendre a Kondogbia en el mes de novembre, quan el mercat de fitxatges ja estava tancat. L’Atlètic de Madrid podia incorporar a un jugador, perquè l’Arsenal havia fitxat a Thomas Partey per la clàusula l’últim dia de mercat. Finalment, l’equip més perjudicat va ser el València CF, el qual va veure com un dels seus capitans abandonava el club deixant-lo sense marge per a aconseguir un substitut.

Pel que respecta a la venda de Geoffrey Kondogbia, el València va arribar a un acord amb l’Atlètic de Madrid en el qual el futbolista centreafricà abandonaria el club valencià a canvi de dotze milions d’euros, entre un 10 i un 15% d’una futura venda i diferents variables.

Les variables que cobrarà el València per Kondogbia

Ara mateix, segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, eixes variables estan començant a cobrar-se. En primer lloc, el València guanyarà un milió d’euros, perquè l’Atlètic de Madrid va arribar als octaus de final de la Champions League. Després d’açò, com l’equip de Diego Pablo Simeone va guanyar la lliga, el club de la Capital del Túria ingressarà dos milions d’euros més tal com es va estipular en la venda de Kondogbia.

La temporada de les vendes del club

La veritat és que la sort ha estat de cara dels futbolistes que varen abandonar el València en el passat mercat d’estiu. Pel que respecta a Kondogbia, el futbolista de l’Atlètic de Madrid ha guanyat la lliga i ha tornat a jugar la Uefa Champions League. D’altra banda, Ferran Torres també ha tingut una bona temporada amb el Manchester City. El jugador de Foios va guanyar la Premier League amb l’equip anglés, jugarà la final de la Champions el pròxim dissabte i hui podria ser seleccionat per a jugar l’Eurocopa.

Finalment, Francis Coquelin i Dani Parejo també han tingut una bona temporada en el Vila-real. Els jugadors tindran l’oportunitat de guanyar el pròxim dimecres el primer títol de la història de l’equip castellonenc, el qual jugarà la final de l’Europa League davant el Manchester United.