ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València informa del número d’abonats i dels abonaments de mitja temporada

Per Pablo Marquez · 04 Novembre, 2022

El València ha oferit nous dades respecte al club en el desdejuni de Mestalla. En esta part el club ha explicat aspectes importants en els pròxims mesos i que són d’interés general per a tota l’afició valencianista.

Número d’abonats

El València ha informat en este desdejuni que ara mateix el club té 35.300 abonats. Això explica la bona entrada que està tenint Mestalla esta temporada. L’afició està encantada amb Gennaro Gattuso i confia en que el tècnic italià puga revertir la situació.

No obstant això, en esta reunió també hi ha hagut protestes. Una d’eixes ha sigut que fa la impressió que la direcccio de la grada d’animació tracta de desviar l’atenció quan es produeixen càntics contra Peter Lim. Això s’ha pogut comprovar en diferents partits a Mestalla.

Abonaments de mitja temporada

A causa de la gran entrada que està produint-se a Mestalla esta temporada, el club ha pres la decisió de crear un abonament de mitja temporada per als valencianistes que volen anar a Mestalla de forma habitual. No obstant això, des del València han explicat que les persones que vullguen això, hauran de donar-se d’alta en Socios VCF, el qual costa cinquanta euros a l’any.

Amistós durant el Mundial

El València jugarà durant el Mundial. Els jugadors que no siguen convocats amb les seues seleccions estaran a les ordres de Gattuso i faran tot el possible per a estar en un estat físic òptim quan torne la competició. Per esta raó, el club ha informat que jugarà un partit amistós davant un equip anglés a finals del mes de novembre.