La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València i la Generalitat tenen una altra reunió positiva respecte al Nou Mestalla
,

El València i la Generalitat tenen una altra reunió positiva respecte al Nou Mestalla

COMPARTIR

La presència de Lay Hoon a les reunions amb la Generalitat ho ha canviat tot respecte al Nou Mestalla. La mà dreta de Peter Lim, que sap el que és presidir el club che, està sent la clau perquè les dos parts pensen que els encontres que tenen ara compten amb un fi, i és que segons Onda Deportiva, Joan Ribó i Lay Hoon confirmen que la reunió de hui ha tornat a ser positiva.

Última reunió

La idea és que siga ja l’última i que el següent pas siga presentar un projecte estable per a reprendre les obres. Meriton Holdings és conscient que és complicat arribar als 70.000 espectadors que es demanen, però des que és Lay Hoon qui es reuneix amb els polítics no para de repetir que faran tot el possible per a complir esta petició.

L’actitud de Ribó

D’altra banda, Joan Ribó hui sí que ha mostrat una bona cara. L’alcalde necessitava un canvi d’interlocutor perquè ja sabem tots que l’anterior no era vàlid. El fet de tindre a Ribó a favor pot facilitar esta operació. El club, la ciutat i la Generalitat necessiten que el Nou Mestalla estiga acabat, més encara si la idea és que siga seu del Mundial 2030.

Mestalla

Mestalla aplegarà esta temporada a 100 anys d’història i serà molt trist abandonar l’estadi on hem viscut tantes alegries, però si València vol ser un referent mundial al futbol ha de realitzar un estadi cinc estreles, que és el que demana la classe política i el que està intentant el València, amb Lay Hoon liderant les reunions.