El València ha empatat tres partits en el temps afegit

Per Pablo Marquez · 08 Novembre, 2021

Mestalla està convertint-se els últims partits en un lloc en el qual tot pot passar. Els partits duren noranta-set minuts i fins a eixe minut, l’equip de Bordalás ha demostrat que no dona cap partit per perdut. En el dia d’ahir, el València CF va ser capaç de marcar-li dos gols al vigent campió de lliga en el temps afegit. I és que esta temporada l’equip de la Capital del Túria està sent decisiu en els minuts finals.

El València de Bordalás no es rendeix

En els últims quatre partits a Mestalla, el València ha aconseguit marcar cinc gols en el temps afegit. El primer partit va ser l’empat davant l’Athlètic Club de Bilbao. Eixe dia, l’equip entrenat per José Bordalás perdia quan Marcos André va connectar un remat en el minut noranta-cinc per a poder empatar el partit.

Després d’açò, el València va aconseguir una espectacular remuntada davant el Mallorca. L’equip no estava fent un bon partit, però va ser capaç d’empatar gràcies als gols de Gonçalo Guedes en el noranta-dos i Gayà en el noranta-set.

Finalment, en el dia d’ahir, el València va tornar a repetir l’èpica dels partits anteriors. L’Atlètic de Madrid estava guanyant 1-3 a Mestalla, però Hugo Duro va entrar al partit en el minut huitanta-cinc i amb dos grans remats va ser capaç d’empatar i l’estadi es va tornar boig.

La importància de Mestalla

D’altra banda, els jugadors reconeixien que Mestalla és un factor diferencial a l’hora d’aconseguir els punts. L’afició està encenent-se en els minuts finals i ajuda als jugadors a donar eixe punt extra d’intensitat amb el qual s’aconsegueixen els resultats.

Bordalás no està content

No obstant això, Bordalás no està del tot content amb el seu equip. L’entrenador alacantí rebaixava ahir l’eufòria de l’empat a la roda de premsa, ja que els gols van arribar per errors infantils i perquè l’equip ha rebut vint gols en tretze jornades, el segon equip més golejat del campionat. Bordalás vol corregir això i aprofitarà este atur de seleccions per a treballar aspectes que considera fonamentals per a aconseguir més punts i lluitar per entrar en posicions europees.