La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València fitxà a Hugo Duro sense preguntar a Bordalás
,

El València fitxà a Hugo Duro sense preguntar a Bordalás

COMPARTIR

No són bons temps per al valencianisme. L’equip ahir va patir una de les derrotes més dures de la temporada, després de caure per 0 gols a 3 davant el Betis a Mestalla a un enfrontament on el resultat no representa el que passà al terreny de joc, però que novament deixa a l’equip de Bordalás com el derrotat i al rival en estat de gràcia.

Fitxatge Hugo Duro

No obstant això, el dia sí que començava amb una notícia positiva. El club feia oficial el fitxatge d’Hugo Duro executant l’opció de compra de 4 milions d’euros que tenia sobre el futbolista, i d’esta manera es convertia a tots els efectes en jugador del València Club de Futbol fins l’any 2026. Sense dubte, era una realitat que el club no anava a deixar escapar esta oportunitat.

Sense consultar a l’entrenador

Però ahir en roda de premsa coneguérem que a València sempre es treballa de forma distinta. Bordalás va reconéixer que ningú el va preguntar per Hugo (tot i que estava clar que sí que el voldria) i que s’havia firmat al jugador sense comentar res amb l’entrenador. Es tracta d’un “modus operandi” distint, que ara mateix s’aplica en pocs llocs més apart del món de Meriton Holdings.

Últimes aparicions

La nostra realitat és que les últimes rodes de premsa de Bordalás són molt paregudes a les que feia Marcelino abans de ser acomiadat. S’aprecia que l’alacantí comença a cansar-se de la situació i, tot i que ha dit que vol continuar perquè li queda un any més de contracte, a este pas s’ha de veure si Meriton també està per la labor que continue.