La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València filtra la primera imatge del Nou Mestalla
,

El València filtra la primera imatge del Nou Mestalla

COMPARTIR

A les 11 del matí, el València CF presentarà el projecte del Nou Mestalla a tota l’afició a través d’una roda de premsa concebuda als mitjans de comunicació. El club ha canviat aspectes de l’anterior projecte que va presentar el passat huit de març i que no complia amb els requeriments establerts amb l’Ajuntament de València i la Generalitat. 

Ara mateix, el València ha publicat una imatge al seu compte de Twitter informant que a les 11 serà el moment per a conéixer el projecte. Per esta raó, el club ha publicat esta imatge perquè els aficionats es pugan fer una idea sobre com serà el Nou Mestalla. En esta imatge, apareix el famós segon anell que serà destinat per a restaurants i llocs d’oci. 

Imagen

Garanties econòmiques

Al café que ha organitzat el club han afirmat que les garanties econòmiques que presentaran esta vegada sí que seran suficients perquè la Generalitat aprove el projecte. Els polítics han dit per activa i per passiva que Meriton ha perdut la seua credibilitat i que tan sols acceptaran quan hi haja fets, no paraules. La immensa majoria de l’afició està igual que els polítics.

70.000 localitats

Això sí, d’altra banda, també han confirmat que serà molt complicat aplegar a les 70.000 localitats que es demanen per al Nou Mestalla, a no ser que puguen fer-ho per fases. A esta nova estructura de Meriton s’aprecia una nova voluntat (que tampoc sabem el que durarà), però l’herència d’Anil és molt complicada respecte al Nou Mestalla. Hauran de guanyar-se la confiança dels polítics.

Haurem d’estar pendents a la roda de premsa del pròxim dijous per a comprovar quina és la intenció del València i si esta és l’opció definitiva per a acabar el Nou Mestalla. La Generalitat Valenciana està expectant per a conéixer el projecte i si es compleixen les garanties necessàries.