Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FEMENÍ  

El València Femení ja té nou entrenador

Per Laura Alapont · 12 Febrer, 2020

El València CF Femení ha oficialitzat hui al nou tècnic que dirigirà l’equip en la present temporada i fins juny de 2021. Es tracta d’un ja conegut per la casa, José Bargues que ja va formar part de l’equip ché entre 2006 i 2015 com a director del Departament de metodologia i ciències de l’entrenament, director tècnic de la VCF Academy Bermudas; coordinador d’alt rendiment del VCF Femení, primer entrenador del VCF Femení B i formador d’entrenadores a les acadèmies internacionals VCF.


Actualment Bargues es trobava treballant en la Monteverde Academy com a responsable del Departament d’anàlisis del rendiment i primer entrenador de la Sub-19 de l’Orlando City SC de la MLS estadounidense. El ja nou responsable de la banqueta del VCF Femení compta amb una llarga experiència en el futbol espanyol, ha format part de la Federació Valenciana de Futbol, també ha estat de segon entrenador del Huracán Valencia CF, director esportiu i entrenador assistent al UD Ibiza, però mai al capdavant d’una banqueta a primera divisió. La seua experiència com a analista de futbol femení i coneixement de la casa l’avalen per a ser l’elegit per substituir a Irene Ferreras, a la que es va rescindir el seu contracte després d’onze partits sense conéixer la victòria.


El nou tècnic valencianista ha mostrat la gran il·lusió que li desperta tornar a la que considera la seua casa i la responsabilitat que sap que necessita el càrrec. Amb poc de marge de maniobra, dirigirà a partir de hui els entrenaments per preparar el partit del diumenge. José Bargues debutarà aquest cap de setmana quan l’equip visitarà Madrid per enfrontar-se al CD Tacón, futur Real Madrid, en un partit vital en la lluita per la permanència. Després de la derrota d’ahir set a dos en Riazor tindrá que fer despertar un equip que necessita retrobar-se amb la seguretat defensiva i el gol.