Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València està a 4 dies de realitzar altre mercat sense fitxatges

Per Miguel Castells · 28 Gener, 2021

Des del 4 de gener el València tenia la possibilitat d’incorporar a nous jugadors al club, de fet, la secretaria tècnica començà a treballar molt abans amb l’objectiu de trobar futbolistes que compliren estes condicions: cedits i sense pagar. La realitat més immediata és que falten 4 dies per què finalitze el mercat de gener i a València no ha arribat ningú.

Mai es superà l’interés

La llista de jugadors que han sonat és eterna. A la defensa, feia la impressió que ja estava tot acordat amb Ferro, però un dia s’acabà l’interés. Al centre del camp, han sonat un fum de futbolistes: Timor, Radoja, Winks, Florentino Luis, Eriksen… Alguns d’estos jugadors complien amb les condicions que demanava el màxim accionista, però mai arribà al seu OK.

Piccini i Álex Blanco

Fa certa por que Anil Murthy es defense d’este fatídic mercat de fitxatges amb dos arguments: la volta de Piccini de la seua cessió a l’Atalanta i la incorporació al primer equip d’Álex Blanco. El valencianisme sap que estos dos jugadors no són reforços, però probablement és el més paregut que veurà mentres Meriton siga el màxim responsable.

Amb Meriton ja són més de 500 dies sense realitzar cap incorporació. L’última va ser Thierry Correia, i el resultat tampoc ha sigut el que s’esperava. Des d’ixe dia, l’única cara nova ha sigut Javi Gracia, que fa la impressió d’estar més fora que dins de la institució. El València està a 4 dies de completar un altre mercat sense fitxar, i la pitjor notícia és que ja no sorprén a ningú.

Regístrate en DAZN y disfruta del primer mes gratis. Después 9,99€ al mes sin permanencia.