Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València espera rebre una oferta definitiva per vendre a Marcos André

Per Joan Marc García · 24 Juliol, 2023

El València continua perfilant l’eixida d’un dels jugadors més discutits pel valencianisme. I és que el pobre rendiment demostrat, juntament amb les contínues lesions, han fet del pas de Marcos André pel València un complet fracàs.

És per això que el València treballa, des del començament del mercat d’estiu, en una eixida que puga acontentar a totes les parts implicades. Des d’aleshores, el davanter brasiler ha comptat amb ofertes per continuar a la lliga o, per contra, posar rumb a altra lliga del vell continent. I és que a l’interés de l’Alabés s’han anat sumant altres equips com Granada CF o l’Olympiacos de Grècia.

Encara l’interés d’aquests últims equips, el cert és que el davanter brasiler sols vol jugar a Vitòria. No obstant això, el València no el deixarà eixir fins que algun equip, siga l’Alabés o no, oferisca els 5 milions que li queden al club de Mestalla per amortitzar amb el Reial Valladolid. Per tant, si els bascos volen la seua incorporació s’hauran d’acostar a aquestes xifres. L’oferta de 2,5 milions pel 50% del jugador no arriba i aquesta és la quantitat mínima per asseure’s a negociar.

Amb tot açò, ara mateix el jugador brasiler es centra i treballa en presentar una oferta que convensca al València, perquè el davanter abandone el club de Mestalla en els pròxims dies. L’objectiu del València i del jugador és que Marcos André deixe de ser valencianista aquesta mateixa setmana.