La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València espera guanyar 6-8 milions anuals d’ingressos extraordinaris amb el Nou Mestalla
,

El València espera guanyar 6-8 milions anuals d’ingressos extraordinaris amb el Nou Mestalla

COMPARTIR

El Nou Mestalla continua sent un vertader maldecap per al club i les institucions polítiques, tot i que fa la impressió que l’arribada de Lay Hoon a València desbloquejà gran part de l’operació. Hui, segons han confirmat fonts oficials del València a Blanquinegres hem pogut saber que el club vol presentar el projecte definitiu del Nou Mestalla en menys de dos setmanes.

Els quatre punts de Lay Hoon

Els quatre punts que pactaren amb la Generalitat (aforament, duració de les obres, coberta solar i Poliesportiu de Benicalap) han tardat més del compte en ser realitat per permisos legals, però esperen que en menys de dos setmanes ja siga una realitat. No obstant això, este projecte pot no ser el definitiu (una vegada més).

Discrepàncies amb Urbanisme

Des del València estan convençuts que si accepten este conveni ja no és necessari fer un altre, però des d’Urbanisme tenen molt clar que qualsevol canvi que no s’ajuste a la literalitat de l’ATE necessita un nou conveni. Com es pot apreciar, el València CF i Urbanisme poques vegades estan d’acord, i és precisament açò el que pot provocar que este nou projecte no siga el definitiu.

Ingressos extraordinaris

En cas de ser acceptat, el València tardarà 30 mesos en realitzar el Nou Mestalla, ja que necessiten 6 mesos de preparació i després dos anys amb les obres. El club confia que el nou estadi anualment done uns ingressos extraordinaris de 6-8 milions, ja que comptarà amb més Vips que l’antic Mestalla i tindrà zona de restauració, però este estudi està ple de supostos perquè el club encara no té acords amb empreses de restauració ni sap quanta gent pagarà pels Vips.