La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València es reuneix amb el Tottenham per la cessió de Bryan Gil
,

El València es reuneix amb el Tottenham per la cessió de Bryan Gil

COMPARTIR

Bryan Gil va arribar en el mes de gener al València CF per a ser eixe jugador diferencial que podia ajudar al club per a aconseguir els seus objectius. En la negociació amb el Tottenham, el club de la Capital del Túria només va aconseguir una cessió fins al mes de juny sense opció de compra. 

No obstant això, el València ha quedat meravellat amb Bryan Gil i estarien molt contents de poder comptar amb ell la pròxima temporada. Per esta raó, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València CF s’ha reunit en Londres amb el Tottenham per a demanar la cessió de Bryan Gil per a la pròxima temporada. Per tant, la principal ideal del club valencià és poder tindre al jugador andalús en la plantilla. 

Antonio Conte, un entrenador exigent

La figura d’Antonio Conte serà clau en el futur de Bryan Gil. El tècnic italià va arribar al club anglés amb la temporada ja començada. Una vegada va agafar el control, Antonio Conte no va comptar res amb Bryan Gil. Per este motiu, Bryan va haver de buscar-se una eixida per a poder acumular minuts. 

El treball d’Antonio Conte al Tottenham ha sigut boníssim. De fet, el club anglés va aconseguir classificar-se ahir per a la pròxima edició de la UEFA Champions League. Gràcies a això, tot fa indicar que Conte continuarà en el Tottenham l’any que ve. Per esta raó, si Conte continua sense comptar amb Bryan Gil, el migcampista andalús podria tornar al València un any més. 

Bryan Gil vol seguir en el València 

Pel que respecta a Bryan Gil, el futbolista vol quedar-se en el València. El jugador està molt content en la ciutat on ha encaixat bé i s’ha adaptat. Per este motiu, la voluntat de Bryan Gil serà clau per a pressionar al Tottenham en pròximes negociacions. Haurem d’estar pendents al mercat d’estiu per a comprovar on jugarà en el mes de setembre, una vegada acabe la finestra de traspassos.