Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

El València es pronuncia sobre la no sanció a Carlo Ancelotti

Per Pablo Marquez · 10 Novembre, 2022

Este matí, el Comité de Comprtició ha pres la decisió de no sancionar amb quatre partits a Carlo Ancelotti. El tècnic italià va fer unes declaracions després del partit davant el Girona en les quals va dir que l’àrbitre s’havia inventat el penal.

D’altra banda, cal recordar que José Gayà es va perdre els primers quatre partits de la temporada per unes declaracions molt similars a les quals va fer Ancelotti anteriorment.

Ara mateix, el València ha eixit en defensa de José Gayà després d’esta injustícia. El portaveu del club, Javier Solís, ha fet unes declaracions sobre la decisió de l’organisme encarregat de les sancions.

Hui ha sigut actualitat la decisió de no obrir expedient extraordinari a l’entrenador del Reial Madrid per les seues manifestacions. Amb tot el respecte als òrgans disciplinaris, ja ho va comentar el Club en el seu moment. Hi ha unes certes ocasions en les quals no es comprén on està la vara de mesurar o què distingeix unes declaracions d’unes altres.

És molt complicat el treball que fan, però en unes certes ocasions haurien d’unificar-se els criteris perquè sinó es genera una manifesta indefensió com va ocórrer amb el nostre capità, José Luis Gayà.

La multa de la UE

D’altra banda, Javier Solís també ha parlat sobre la resolució de la multa de la Unió Europea. El València ha aconseguit no pagar els 24,3 milions d’euros i esta ha sigut la declaració de Solís sobre este tema.

Hui després de més de huit anys hem rebut la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, que ha dictaminat que el València CF no va rebre ajudes que poguera considerar-se que vulneraven la normativa quant a la lliure competència de la Unió Europea.

Allà per 2016 la Unió Europea va adoptar la decisió que el València havia de retornar un total de 23 milions d’euros per suposats avantatges, això ve del préstec a la Fundació VCF d’un total de 75 milions d’euros que es va fixar en un tipus d’interés del 6,5%, un import que nosaltres sempre vam entendre que estava dins de mercat.