La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València es prepara per a fer la pretemporada en Suïssa
,

El València es prepara per a fer la pretemporada en Suïssa

COMPARTIR

Després de més d’una setmana entrenant en la Ciutat Esportiva de Paterna, el València se n’anirà a Suïssa a un stage per a continuar amb la seua preparació i tractar d’arribar en un estat físic òptim a l’inici de la temporada. Gattuso volia eixir d’Espanya i treballant juntament amb el club han escollit esta opció. 

El València viatjarà demà a Suïssa

De fet, és important recordar que els jugadors i el cos tècnic viatjaran demà a Suïssa per a iniciar l’stage de pretemporada. Estaran des del dia quinze de juliol fins al vint-i-tres de juliol. El València estarà a l’hotel Santispark i entrenarà a les instal·lacions del FC Abtwil Engelburd.

Els amistosos del València 

Durant eixa part de la pretemporada, el València aprofitarà la seua ubicació en el país europeu per a disputar tres partits amistosos. El primer d’ells serà el díhuit de juliol on s’enfrontarà al Borussia de Dortmund. L’equip alemany serà un dur rival per a veure en quin punt estan els de Gattuso. 

Seguidament, el vint de juliol, el club de la Capital del Túria tindrà l’oportunitat d’enfrontar-se al St. Gallen, un equip suís que sap el que és jugar en Europa. Per últim, el València finalitzarà la seua gira en un partit el vint-i-tres de juliol davant el VFB Stuttgart. 

Així serà la pretemporada del València a Suïssa. Fa dos anys que l’equip no realitza una pretemporada fora d’Espanya, ja que pel Covid ha sigut molt complicat poder desplaçar-se amb una total seguretat. No obstant això, dos anys després, Gattuso ha volgut recuperar la normalitat i el València agafarà demà l’avió cap a Suïssa.