Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València es llançarà per Amallah una vegada tanque l’operació Rafa Mir

Per Manel Rumbau · 24 Agost, 2023

Fa unes setmanes, Valladolid i València van acordar les operacions d’Amallah i Marcos André per tal que el jugador del Marroc jugara cedit a Mestalla aquesta temporada i, per altra banda, el davanter brasiler tornara a Pucela. No obstant això, Lim no va donar l’OK a les operacions perquè vol un traspàs pel “22” valencianista. Així mateix, ambdós moviments van quedar en una situació de “stand-by”. 

Davant aquesta situació, Amallah va començar a valorar escollir altra de les opcions que té per deixar Valladolid. Entre aquestes, dos equips de LaLiga com Osasuna i Celta de Vigo. El motiu es deu a que el jugador no es fiava que el València acabe executant la seua arribada a Mestalla. 

No obstant això, el cert és que el jugador continua esperant al València, ja que té el club de Mestalla com a prioritat des de principis de mercat. El passat divendres, res més lluny de la realitat, el cas Amallah va tindre una gran novetat. Pezzolano, tècnic del Reial Valladolid, va deixar al jugador fóra de la convocatòria davant el Reial Saragossa. Cal recordar, arribats a aquest punt, que l’entrenador uruguaià va destacar fa unes setmanes que el motiu de l’absència d’alguns jugadors a la convocatòria es deuria a que el jugador en qüestió estaria molt a prop de deixar el Valladolid. 

Després de Rafa Mir, la prioritat és Selim Amallah

Segons ha informat Héctor Gómez, el club de Mestalla va a pagar el que demana el Sevilla per Rafa Mir (els 2 milions d’amortització) perquè és la gran aposta en atac per a aquesta temporada. Aquesta situació, res més lluny de la realitat, es dona perquè l’eixida de Marcos André al Valladolid és una realitat. 

En el cas Amallah, aquesta operació repercuteix i molt, ja que el València té l’internacional marroquí com a prioritat una vegada es tanque el fitxatge de Mir. Baraja considera que és un futbolista polivalent que pot ajudar i molt a cobrir certes posicions al camp com el migcentre ofensiu i l’extrem.