La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València és l’equip amb més possessió de la Lliga
,

El València és l’equip amb més possessió de la Lliga

COMPARTIR

-->

Els dos últims entrenadors que ha tingut el València són totalment antagònics al seu estil de joc. Futbolistes que havia entrenat Gattuso i especialistes de la lliga italiana ja advertiren que el club che patiria una metamorfosi a l’aspecte del tracte de la pilota, i ja en la jornada 4 és una obvietat que el canvi és radical.

Per damunt del Barça de Xavi

Tant és així que ara mateix és l’equip de la competició que més possessió acumula, per damunt d’equips com el Barça. Després de sumar anit un percentatge del 70 % davant el Getafe, l’equip de Gattuso té una mitjana de 62,7 %, tan sols 0,5 % més que el Barça de Xavi. En tercer lloc està el Sevilla i la quarta posició és per a l’Athletic Club de Valverde.

Dos expulsions

No obstant això, el conjunt blanquinegre també lidera una estadística negativa. Junt amb l’Espanyol i el Getafe són els únics equips que han patit dos expulsions als quatre partits disputats. A més a més, el València seria líder en solitari de no ser perquè el VAR li llevà la roja a Thierry Rendall a l’enfrontament davant l’Atlètic.

Així, paradoxalment, l’equip amb més pilota de la Lliga és també el més expulsat.