Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València entrena sense nou internacionals

Per Pablo Marquez · 22 Març, 2021

Després de la victòria ahir davant el Granada, el València ha aconseguit allunyar-se de les posicions de descens a la Lliga SmartBank i afrontar les últimes deu jornades d’una forma més tranquil·la. Per esta raó, l’equip de Javi Gracia ha eixit de forma alegre al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva per a treballar en la sessió que havien preparat Javi Gracia i el seu cos tècnic.

ENTRENAMENT DE RECUPERACIÓ PER ALS TITULARS

Com sempre, després de cada partit, els jugadors que ahir varen ser titulars han treballat en un entrenament de recuperació per a evitar possibles lesions i per a aconseguir un descans en els músculs clau per a poder competir després.

D’esta forma, segons ha informat Onda Deportiva València: Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Carlos Soler, Àlex Blanco, Gonçalo Guedes i Maxi Gómez han treballat al marge dels jugadors que no varen ser titulars. Si no s’ha produït cap problema físic, demà treballaran amb la resta del grup sense cap problema.

NOU JUGADORS DEL VALÈNCIA HAN VIATJAT AMB LES SEUES SELECCIONS

D’altra banda, com esta setmana no hi ha lliga a conseqüència de l’atur de seleccions. L’entrenador navarrés no podrà comptar amb nou jugadors de la seua plantilla, els quals han viatjat amb les seues seleccions corresponents per a preparar els compromisos internacionals de classificació.

Els futbolistes que han abandonat València han sigut: Jasper Cillessen, José Gayà, Uros Racic, Daniel Wass, Kang In Lee i Yunus Musah. A més de Thierry Correia, Hugo Guillamon i Patrick Cutrone, els quals han viatjat amb la selecció sub-21 del seu país.

Amb la victòria d’ahir, el València prepararà el partit que es jugarà en dos setmanes davant el Cadis amb calma i sense alguns dels seus jugadors titulars. No obstant això, ara és el moment per a jugadors que no compten molt per al tècnic. Estos hauran de fer bons entrenaments i intentaran guanyar-se un lloc quan torne la competició domèstica.