ACTUALITAT  

El València entrega el seu compromís del Nou Mestalla per al Mundial 2030

Per Alejandro Fernandez · 30 Octubre, 2023

Les administracions ja compten amb la carta de compromís del València CF per a la candidatura del Nou Mestalla per al Mundial 2030, segons ha informat Fran Guaita en Ser Deportivos València. Esta carta forma part del dossier de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que ha d’entregar, fins al dia de demà a la FIFA, juntament amb les federacions de Portugal i Marroc.

La carta de compromís del València CF també ha de secundar-la i recolzar-la la Generalitat i l’Ajuntament de la ciutat. Este document està signat per la presidenta del club, Lay Hoon, i ja està en mans de l’administració valenciana.

Segons la informació de la Cadena Ser, l‘escrit del València compta amb la capacitat total que tindrà l’estadi per a allotjar l’esdeveniment mundialista, que consta de 66.000 localitats, així com la capacitat ampliable (fins a 70.000).

Altres punts que es troben en la carta de compromís de l’entitat valencianista és la data en la qual preveu reprendre les obres del Nou Mestalla i els terminis marcats. El València ha assenyalat que pot iniciar les obres en 6 mesos i que estes duraran entre 24 i 30 mesos. A més, la informació de Fran Guaita a Ser Deportivos València ha destacat que l’escrit també contempla qüestions com la façana envolupant i la coberta amb solucions de cables tensats.