Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València, en el TOP 10 de clubs amb més beneficis econòmics en fitxatges

Per Miguel Castells · 08 Febrer, 2021

La reducció de la inversió de Peter Lim en el València és una realitat. A l’últim mercat de fitxatges el conjunt blanquinegre va tancar 10 eixides i no va realitzar cap incorporació. Una situació que es veu reflectida als beneficis econòmics als mercats, ja que, segons el CIES, el València es troba entre els 10 equips d’Europa que més beneficis econòmics han tingut als mercats de fitxatges dels últims 5 anys.

Un benefici de 67 milions

A més d’entrar en el TOP 10 europeu, és el primer equip espanyol que apareix a la llista. El saldo del València és de +67 milions, tan sols un milió més que l’Athletic Club, que tot i que la seua política de fitxatges limita fer grans inversions, no ha aconseguit generar més beneficis que Meriton Holdings.

Des de l’estiu de 2016, que és quan comença a comptabilitzar el CIES, el conjunt blanquinegre s’ha gastat 292 milions, però ha obtingut 359. És per això que la gran inversió que es pressuposa que realitzà Peter Lim s’ha quedat en res, ja que el club ha rebut molts més diners dels que ha invertit.

Lluny del TOP 3

No obstant això, el València es queda molt lluny del TOP 3 d’Europa. Lille, Atalanta i Lyon han obtingut un benefici de més de 100 milions, inclòs el primer està prop dels 200 milions de beneficis. La diferència principal és que són equips que actualment es troben en una bona posició a les seues lligues, ja que treballen al jugador i després el venen, no el regalen.

La política del club des d’esta temporada és treballar als jugadors per a poder vendre’ls, però per això fa falta una estabilitat institucional que al València no existeix. Per tant, el més normal és que el club continue escalant posicions en esta estadística, però amb un resultat esportiu negatiu, que al final és el que compta.