El València empata en la tornada a Mestalla

Per Jorge Olmos · 13 Juny, 2020

El València afrontava el derbi enfront del Llevant en la tornada després de la parada per la crisi sanitària amb l’objectiu d’escalar posicions en la recta final de campionat i aplegar a posicions de Champions League.

Compassos inicials de molta disputa on el València ha anat entrant a poc a poc al partit buscant imposar el seu ritme per mitjà d’un Guedes molt actiu. En una acció per banda esquerra, el portugués ha habilitat Gayá i Maxi a punt ha estat de connectar el remat i fer el primer a Mestalla.

El Llevant ha anat augmentant les seues possessions quan en una errada en l’eixida de baló, Soler l’ha recuperat i el seu tir ha colpejat el travesser de la porta d’Aitor Férnandez en la millor ocassió del partit. La primera part agonitzava i els de Celades apuraven les opcions per anar amb avantatge al descans quan Gayá a punt ha estat d’inaugurar el marcador pero el seu xut ha sortit massa alt. En l’última acció Diakhaby ha rematat al pal en fora de joc i amb 0-0 s’ha aplegat al descans.

Després del pas pels vestidors, l’encontre ha seguit la mateixa tònica, amb els de Celades dominant i gaudint de les millors opcions per a avançar-se en el marcador però sense encert de cara a porta. Les ocassions a favor del València eren constants i Rodrigo ha provat a Aitor, molt solvent tota la nit.

L’encontre aplegava als instants finals i Roger ha sigut expulsat per una entrada a Guillamón. Després de l’expulsió el València ha monopolitzat el domini i l’ocasió de Rodrigo l’han salvat en la línia de gol. El conjunt blanquinegre ha seguit insistint i s’ha vist recompensat amb el gol de Rodrigo, que ha rematat una centrada de Gayá i hi ha posat l’avantatge en el 89′.

Quan el partit semblava decidit, Diakhaby ha comés un error infantil i ha comés penal en l’última acció de partit i Melero ha fet l’empat. Finalment, el València ha empatat en la tornada a la competició.