La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València dubta molt a l’hora de fitxar a Alderete
,

El València dubta molt a l’hora de fitxar a Alderete

COMPARTIR

Alderete vol jugar en Espanya. El central paraguaià va disfrutar la temporada passada en el València CF i és conscient que no continuarà en l’Hertha de Berlin. Ara mateix, el club que sona amb més força és el Getafe, el qual està treballant amb intensitat per a poder tancar el seu fitxatge. 

Alderete vol jugar en el València 

No obstant això, el desig d’Alderete és jugar en el València CF. De fet, el central paraguaià es va quedar a un partit de ser fitxat pel club valencià de forma obligatòria. Com no es van complir tots els requeriments, el València no va pagar els 7,5 milions d’euros per Omar Alderete. 

Ara mateix, segons ha informat Tribuna Deportiva, en el València no tenen clar si fitxar a Alderete és una bona idea. De fet, des del club hi ha divisió d’opinions sobre la compra del paraguaià. Miguel Ángel Corona sí que vol fitxar al central, ja que considera que el seu rendiment la passada temporada va ser molt positiu. D’altra banda, Gennaro Gattuso no vol al jugador, perquè no encaixa en el seu estil. 

L’estil no encaixa amb Gattuso

Pel que respecta a la forma de jugar d’Alderete, el central paraguaià no entra en els plans de Gattuso. El tècnic italià vol centrals que sigan capaços de passar la pilota des de la seua porteria. Per esta raó, Gattuso considera que Alderete no és el central que ell busca en el mercat. 

Reforçar altres posicions

Per últim, hem de tindre en compte que el València travessa una situació econòmica molt complicada. El club de la Capital del Túria no pot fer moltes incorporacions pel Fair Play Financer. Per tant, el club valencià reforçarà abans altres posicions que prefereix Gattuso, com és el cas del migcampista i de l’extrem.