La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les amortitzacions dels futbolistes del València sumen 62,86 milions
,

Les amortitzacions dels futbolistes del València sumen 62,86 milions

COMPARTIR

La situació financera del València és prou complicada. El club che ha registrat 50 milions en pèrdues esta temporada, tot i que no ha realitzat quasi incorporacions i comptava amb l’espenta econòmica de CVC, que anirà destinada al Nou Mestalla. 

Les amortitzacions

El benefici net és la diferència entre el que ingresses per un traspàs i l’amortització pendent de cada futbolista. L’amortització es calcula dividint la quantitat del fitxatge entre els anys de contracte que signa amb el club.

Doncs bé, a la primera plantilla falta, excepte els futbolistes de la pedrera i Castillejo (que arrribà gratis),la resta tenen amortització, però en alguns casos la xifra és baixa. No obstant això, Cillessen, Maxi i Guedes són els tres futbolistes que tenen l’amortització més alta de la plantilla.

Mario Selma ha elaborat esta taula on s’observen els milions pedents i en quants anys es divideixen (que és quan acaben contracte els jugadors), per tant, cal dividir la xifra entre els anys restants.

La llista

Els més cars

Cillessen és el jugador de la primera plantilla que més li costa al València cada any, concretament són 8,75 milions, per tant, si el conjunt blanquinegre el traspassa per una xifra inferior entrarà en pèrdues amb ell. El segon és Guedes, que costa cada any 6,7 milions durant els pròxims dos, però el valor de mercat està molt per damunt, així que en cas de venda s’amortitzaria.

I el tercer lloc l’ocupa Maxi Gómez. Amb el davanter uruguaià la xifra és de sis milions per temporada durant les pròximes dos, i és per això que dotze milions és la quantitat per la qual el València es planteja una venda. El total de totes les amortitzacions suma 62,86 milions d’euros.