La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València descarta a Balotelli
,

El València descarta a Balotelli

COMPARTIR

El mercat del València s’ha activat durant el dia de hui. Samu Castillejo s’unirà a la discplina blanquinegra esta setmana després d’aconseguir desvincular-se del seu equip actual: l’AC Milan. No obstant això, no ha sigut l’única decisió que ha pres hui el club che, i és que segons Onda Deportiva, el València ha descartat l’opció de Mario Balotelli.

Història d’Instagram

El davanter italià (mateixa nacionalitat que Gattuso) publicà ahir una història d’Instagram on donava a entendre que la pròxima temporada podria jugar a Espanya, i fins al moment l’únic equip de la Lliga que havia tingut algun tipus de vinculació amb ell havia sigut el València, per tant, l’afició especulà sobre la seua possible arribada.

Caràcter i sou

Però el club té clar que Balotelli no és el fitxatge. La situació financera actual no permet gastar en futbolistes que són una incògnita i el rendiment de l’italià ho és. El seu caràcter, conegut per tots, podria generar una inestabilitat que el club no desitja. A més a més, ara mateix té un sou de 5 milions d’euros que el València no pot afrontar

La davantera no és una prioritat

No obstant això, estos no són els únics motius pels quals s’ha descartat a “Super Mario”. Des de la secretaria tècnica blanquinegra apunten que és prioritat fitxar a altres demarcacions, ja que ara mateix a la plantilla hi ha quatre davanters: Guedes, Maxi Gómez, Marcos André i Manu Vallejo. Així, l’opció Balotelli queda descartada.