La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València demana la cessió de Nikola Vlasic
,

El València demana la cessió de Nikola Vlasic

COMPARTIR

-->

El València vol activar esta setmana tot el mercat que ha tingut paralitzat durant l’anterior per no haver trobat cap venda satisfactòria. A una setmana de l’inici de la competició, el club che ha d’afrontar la venda segura de Guedes i la probable de Maxi Gómez per a trobar recanvis de garanties a estes demaracions i les que falten per cobrir, com el centre del camp.

Una cessió

És ací on, segons Nicolo Schira, apareix un nom propi: Nikola Vlasic. El futbolista del West Ham no entra als plans de David Moyes i València i Torino han preguntat per la seua cessió. En la seua etapa anterior al CSKA Moscú va ser un gran jugador, però a Anglaterra no ha donat un bon rendiment i busca un canvi d’aires.

Internacional

Internacional amb Croàcia, Vlasic atorgaria un poc més de sentit al joc elaborat de Gattuso. El perfil de migcampistes que busca el tècnic italià és evident: bon tracte amb la pilota. És per això que la secretaria tècnica blanquinegra porta temps lluitant per aconseguir la cessió d’Arthur, però també baralla altres opcions, com la de Nikola Vlasic.