La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València contempla les opcions del futur de Maxi Gómez
,

El València contempla les opcions del futur de Maxi Gómez

COMPARTIR

728-90

El València CF està treballant en la confecció de la plantilla 2021/2022. El club de la Capital del Túria no s’ha classificat per segona temporada consecutiva per a competicions europees. Per esta raó, sap que haurà de vendre futbolistes importants per a poder quadrar els pressupostos de l’exercici.

En un principi, una de les idees del club era vendre al davanter uruguaià Maxi Gómez, perquè consideraven que tenia bon mercat i que no havia rendit com s’esperava d’ell. El problema ha sigut que esta temporada Maxi Gómez s’ha devaluat molt.

El València i Bordalás compten amb Maxi

Per este motiu, segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, el València i José Bordalás han pres la decisió de comptar amb el davanter uruguaià de cara a la pròxima temporada. El tècnic alacantí considera que pot traure un bon rendiment de l’atacant del València CF i espera molt d’ell de cara a l’any que ve. Bordalás vol que Maxi puga ser important i ajudar a l’equip a aconseguir els objectius més ambiciosos possibles.

Esta no ha sigut la millor temporada de Maxi. El davanter uruguaià ha estat prou lluny del seu nivell i ha tingut una ratxa de tretze partits sense marcar un gol. De fet, la seua sequera golejadora va repercutir en l’equip i va dificultar que sumara més punts per a allunyar-se del descens abans.

Ara mateix, el València és conscient que no pot vendre a Maxi Gómez, perquè és un jugador jove amb projecció que s’ha de vendre per a una quantitat elevada. Per a poder aconseguir això, és necessari que el davanter estiga a un gran nivell i siga capaç de recuperar la seua millor versió.

Maxi desconfia del projecte

D’altra, segons ha afegit Superdeporte, Maxi Gómez desconfia del projecte de Meriton Holdings en el València CF. El davanter uruguaià podria forçar la seua eixida si no veu una millora en la plantilla o si no li agrada la forma de treballar de la directiva. Haurem d’esperar per a conéixer el futur de Maxi Gómez. No obstant això, en una primera instància, el València i Bordalás compten amb el davanter.