La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València contacta amb la Juventus per a fitxar a Arthur
,

El València contacta amb la Juventus per a fitxar a Arthur

COMPARTIR

Gennaro Gattuso té clar que s’ha de reforçar el migcamp. No obstant això, el tècnic italià no només pensa en un sis, Gattuso té clar que també és necessària la incorporació d’un huit capaç de crear joc i jugar a l’estil que a ell l’agrada. 

El València ja negocia amb la Juventus per Arthur 

Per este motiu, el València està sondejant el mercat en la recerca d’un jugador que puga complir amb eixes característiques. Per tant, el València està negociant amb la Juventus l’arribada del migcampista brasiler Arthur Melo, segons ha informat el periodista italià Gianluca DiMarzio. 

El futbolista, des de la seua eixida del Barça, no ha trobat el protagonisme que esperava i està obert a eixir i provar sort en un altre lloc. En esta situació apareix el València CF, el qual busca un perfil com el d’Arthur per a poder millorar la plantilla i buscar Europa. 

No obstant això, segons ha afegit el periodista italià, Fabrizio Romano, l’arribada d’Arthur al València no serà fàcil, perquè el salari del futbolista brasiler és molt elevat i la Juventus hauria de fer-se càrrec d’una part de la fitxa. 

El Mundial podria ser clau per a l’arribada d’Arthur 

Com Arthur li va costar a la Juventus huitanta milions d’euros, el València només podria intentar una cessió. Per la seua part, Arthur té clar que vol jugar. El pròxim mes de novembre hi haurà un mundial i Arthur vol entrar en la convocatòria definitiva de Brasil. Per este motiu, la seua arribada al València podria ser possible.