La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València contacta amb el Lille per a firmar a un davanter
,

El València contacta amb el Lille per a firmar a un davanter

COMPARTIR

El València continua buscant futbolistes en el mercat per a reforçar la plantilla. Després de la marxa de Gonçalo Guedes al Wolverhampton, Gattuo ha afirmat que el club no pot firmar a Arthur, perquè té un salari prohibitiu al qual no pot arribar el València.

El València vol reforçar la davantera

Una de les posicions que vol reforçar el València és la de davanter. El club vol donar eixida a Maxi Gómez o a Marcos André. Per a poder substituir-los, la secretaria tècnica ha sondejat diversos noms. Ara mateix, segons ha informat Tribuna Deportiva, el València ha contactat amb el Lille per a poder demanar la cessió del davanter Timothy Weah.

La cessió de Weah

El jove futbolista estatunidenc no ha tingut molta sort en el club francés i espera poder eixir per a guanyar-se un lloc en l’elit del futbol. De fet, Weah considera que el València és la seua primera opció i que podria aprendre molt de la mà de Gattuso.

No obstant això, Timothy Weah no té xifres de golejador. En les últimes temporades, el jove davanter estatunidenc només ha marcat sis gols. És veritat que en Lille ha jugat en banda en més d’una ocasió, però en el València tot fa indicar que jugaria per dins.

Bryan Gil és la prioritat

D’altra banda, segons ha informat el periodista de Relevo Matteo Moretto, la prioritat per al club és Bryan Gil. El club de la Capital del Túria continua a l’espera que el Tottenham aprove l’operació. Són operacions diferents. Es a dir, l’arribada de Weah, no bloquejaria la cessió de Bryan Gil. Això sí, la condició és vendre a Maxi Gómez o Marcos André.