La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València comunica quan començarà la pretemporada
,

El València comunica quan començarà la pretemporada

COMPARTIR

728-90

El València ha comunicat en el dia de hui a través del seu compte oficial de Twitter quan començarà la pretemporada. José Bordalás ja està en la Ciutat Esportiva de Paterna per a planificar tota la temporada, però els futbolistes no arribaran a les instal·lacions de l’equip de la Capital del Túria fins a un mes després.

La pretemporada començarà el set de juliol

El set de juliol serà el dia en el qual el València començarà la pretemporada. Els futbolistes començaran a arribar per a realitzar-se les proves mèdiques pertinents per a veure com s’han controlat durant l’estiu i si han arribat en un bon estat físic.

D’altra banda, com l’Eurocopa finalitza l’onze de juliol, els futbolistes internacionals arribaran més tard, ja que també se n’aniran de vacances una vegada acabe la seua participació en el campionat internacional.

Els partits que jugarà el València CF

A més, el València també ha notificat quins seran els amistosos que disputaran durant la pretemporada. D’esta forma, José Bordalás iniciarà la seua etapa com a entrenador del València davant el Vila-real. L’amistós es disputarà el setze de juliol en Oliva. Este dia, Bordalás dirigirà el seu primer partit com a entrenador.

Després d’este compromís, el València disputarà dos partits a l’estadi Antonio Puchades. El primer partit serà el vint-i-un de juliol contra l’Atromitos FC i tres dies després davant el Cartagena. Esta és la planificació del València CF per a la pretemporada 2021/2022. La plantilla coneixerà a José Bordalás el set de juliol i hauran de treballar segons les indicacions del tècnic alacantí.