La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València comunica al Getafe que comprarà a Hugo Duro
,

El València comunica al Getafe que comprarà a Hugo Duro

COMPARTIR

Hugo Duro ha sigut un dels principals temes en les últimes setmanes. El València tenia una opció de compra de quatre milions per a adquirir al davanter madrileny. Eixa opció s’esgotava este diumenge quinze de maig. Per este motiu, el temps jugava en contra del València CF i la incertesa augmentava. 

Hugo Duro serà jugador del València 

Ara mateix, segons acaba d’informar SER Deportivos València, el València li ha comunicat al Getafe de forma oficial que faran efectiva l’opció de compra sobre Hugo Duro. En esta ocasió, ha sigut Anil Murthy l’encarregat de contactar amb Ángel Torres per a confirmar que el club de la capital del Túria pagarà els quatre milions d’euros pel davanter que ha marcat deu gols esta temporada. 

Per la seua part, Hugo Duro s’ha convertit en un ídol de l’afició del València. El jove davanter ha aterrat de peu en la Capital del Túria i ha sigut clau en l’esquema de Bordalás esta temporada. De fet, Hugo Duro ha participat en els gols més importants de la temporada. En la final de la Copa del Rei, va ser l’encarregat de ficar l’empat en el marcador, amb el qual va fer somniar a tota l’afició. 

Després d’esta conversació entre Getafe i València, s’espera que el club faça oficial el fitxatge del davanter prompte. D’esta manera, Hugo Duro es convertirà en la primera incorporació de la temporada 2022/2023, on s’espera que el València faça vendes grans per a poder quadrar el pressupost.