Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

El València CF s’interessa amb el central Gustavo Gómez

Per Cristian Año · 07 Juny, 2016

El ValènciaCF continua en la recerca d’un central per poder suplir la possible eixida d’algun dels actuals defenses del club blanquinegre. En l’agenda del VCF ja se situa a Gustavo Gómez, defensa central de paraguaià i actual jugador del Lanús, campió d’Argentina.

El jove de 23 anys ja ha estat en el punt de mira d’equips com el Porto, Besiktas, i Boca, qui han arribat a oferir fins a més de 6 milions pel central però han rebut una resposta negativa per part del mateix Club. Ara mateix està concentrat amb la seua selecció per disputar la Copa Amèrica, i el final d’aquesta competició podria vindre lligat per la incorporació a un nou equip, ja que possiblement marxe del Lanús pel bon rendiment d’aquesta temporada que ha fet que es fixen amb ell diversos clubs europeus.

En Tiempo de Descuento, declaren que el mateix agent del jugador ha afirmat que es manté una negociació amb el ValènciaCF, qui podria oferir una xifra que envolte els 8 milions d’euros per fer-se amb ell, abans que incremente el seu valor en la Copa Amèrica. L’eixida d’algun central del VCF podria ajudar a oferir la xifra que demane el Lanús per fer-se amb els drets del jugador.