ACTUALITAT  

El València CF podria perdre a Libertex com a patrocinador

Per Blanquinegres · 31 Gener, 2020

El València CF va firmar el passat mes d’agost el patrocini de Libertex com a Premium Plus Partner del València CF fins al 30 de juny de 2021.

Com a part de l’acord, el logo de Libertex apareix estampat en la part posterior de l’equipament de joc. Així com també en la d’entrenament.

La CNMV planteja restringir la publicitat de productes financers complexos

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) considera necessari restringir la publicitat d’entitats que ofereixen productes financers complexos, no indicats per a inversors minoristes, entre elles la derivada d’acords de patrocini amb clubs de futbol.

Sis equips de LaLiga Santander (Reial Madrid, Atlètic, València, Sevilla, Getafe i Betis) compten amb patrocinadors que comercialitzen productes financers complexos es veurien afectats.

El supervisor suggereix enviar una carta a la Lliga de Futbol Professional per a recordar-li les restriccions vigents sobre la comercialització de productes complexos -com els contractes per diferències (CFD) o les opcions binàries (OB)- i traslladar-li la seua preocupació sobre “la utilització dels clubs com a llit publicitari”.

La CNMV preveu incloure aquesta qüestió en el seu Pla d’Activitats per a 2020 com un dels seus objectius específics.

El València CF perdria més d’un milió d’euros

El València CF, gràcies al bon treball de Jorge García al capdavant de la direcció comercial, va tancar record de patrocinadors i amb Libertex també van arribar Puma, Saylun Tyre, Skoda i Bwin fent què el València CF facturarà més de 12 milions d’euros per la seua equipació.

En el cas de Libertex, l’empresa de trading aporta al València CF més d’un milió d’euros per temporada per ser un dels patrocinadors principals de l’entitat.

L’Atleti de Madrid seria el major perjudicat ja que Plus500 aporta a l’entitat colchonera més d’11 milions per temporada.