La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València CF espera a Wass
,

El València CF espera a Wass

COMPARTIR

728-90

El València CF ja espera l’arribada dels seus internacionals. Hui ha sigut torn de Gonçalo Guedes, que ja és un més a la Ciutat Esportiva de Paterna. Sens dubte, el portugués és un dels noms de l’estiu en l’actualitat valencianista, encara que Daniel Wass també encapçala aquesta llista.

El danés, tal com hem informat al llarg d’aquestes setmanes, està jugant les seues cartes per a eixir del València CF, que fins i tot té la intenció de renovar-li. És un dels capitans en l’ombra dins del vestuari i el club valora molt el seu paper i la seua regularitat en el camp, ja que és un futbolista polivalent que sempre està a la disposició de l’entrenador.

No obstant això, Wass té molts dubtes i el seu desig és el de fer les maletes, o almenys aquesta és la sensació que dóna amb els moviments que porta fent durant tot aquest estiu.

El València CF compta amb Wass

El València CF no ha rebut cap oferta per l’internacional danés, que bé sap que serà molt difícil que algun equip del seu país vaja a oferir una quantitat pròxima a les 8 milions d’euros, que és la xifra que demana el club de Mestalla per ell.

Per tant, hi ha dos opcions per a Wass: esperar que Longoria, el seu gran valedor, aposte per ell esportivament i econòmicament per al seu Olympique de Marsella, o quedar-se al València CF fins a finalitzar el contracte (2022).

Ara mateix, la situació més realista és que Daniel Wass està citat el dia 26 per a començar la pretemporada, i tant el València CF com Bordalás el tenen molt clar: volen a Wass en la plantilla.