La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València busca en el mercat un recanvi per a Carlos Soler
,

El València busca en el mercat un recanvi per a Carlos Soler

COMPARTIR

El València acaba d’acceptar l’última oferta del París Saint Germain per Carlos Soler. El club francés ha oferit un traspàs per díhuit milions d’euros més quatres en variables. Ja està tot acordat i Soler viatjarà a París per a passar el reconeixement mèdic i firmar per les pròximes quatre temporades. 

D’esta manera, el València ha perdut a un dels seus capitans i a un dels jugadors que ha participat en més gols en les últimes temporades, juntament amb Gonçalo Guedes. Per això, el València ara ha d’encertar amb el seu recanvi, per a no debilitar molt a l’equip de Gattuso. 

Una de les opcions era el migcampista alemany Julian Draxler, tal com havia avançat el periodista valencià Carlos Bosch. No obstant això, segons ha informat el periodista Nicolo Schira, Draxler està molt prop de firmar amb el Benfica. Per tant, és una opció que s’escapa per al València. 

L’opció de Denis Suárez

Denis Suárez està en una situació molt complicada en el Celta. El jugador no juga amb el club gallec i està buscant una eixida. El València el valora com una de les possibles opcions per a reforçar el migcamp. Cal recordar que el seu possible fitxatge generà una ‘guerra’ entre Marcelino i Meriton, ja que va ser una petició de l’entrenador que des de Singapur no es va concretar. 

James Rodríguez

De moment, James Rodríguez només és un oferiment del futbolista i el seu entorn. El València coneix la situació, però sap que és una operació molt complicada, perquè encara té contracte en vigor amb el seu club. Al llarg dels últims dies, Jorge Mendes està tractant de rescindir el contracte de James Rodríguez amb l’Al-Rayyan, però el temps juga en contra de tots. 

D’altra banda, segons ha informat el periodista colombià, Pipe Sierra, l’Al-Rayyan demana en torn a quatre milions d’euros per a vendre a James Rodríguez. El jugador colombià vol eixir i ja ha confirmat el seu desig de jugar en el València CF.