Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València busca dos jugadors per a reforçar la plantilla en el mercat d’hivern

Per Pablo Marquez · 03 Novembre, 2022

Gennaro Gattuso sempre ha manifestat que vol dos futbolistes per posició per a tindre una plantilla equilibrada. Ara mateix, el València només té dos jugadors de banda per a tres posicions i cinc migcampistes per a tres. Per esta raó, el mercat d’hivern arriba com una assignatura pendent per a la direcció esportiva.

Un migcampista i un banda

Segons ha informat el periodista valencià, Nacho Sanchis, Miguel Àngel Corona ja està buscant en el mercat opcions per al migcamp i per a la banda. El context ideal seria poder incorporar a un jugador per a cada una d’estes posicions. No obstant això, en el València són conscients que és complicat fer dos fitxatges en hivern per la situació econòmica que travessa el club.

Reunió clau a Singapur

Cal recordar que al llarg de les pròximes setmanes, Lay Hoon, Gennaro Gattuso i Miguel Àngel Corona, tornaran a viatjar a Singapur per a reunir-se amb Peter Lim. Els tres treballadors del club exposaran al màxim accionista la situació i les necessitats que hi ha per al mercat.

No obstant això, Peter Lim sempre dona més importància a la situació econòmica que esportiva. Per esta raó, en cas d’aconseguir incorporar futbolistes seran en un context econòmic concret. Per tant, el més probable serà futbolistes cedits o que acaben contracte en juny.