La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València busca alternatives a Cavani
,

El València busca alternatives a Cavani

COMPARTIR

El tema Cavani està prop de tancar-se. L’uruguaià vol conèixer el seu destí el més prompte possible i fins a quatre equips tenen possibilitats de firmar-lo: València, Vila-real, Real Societat i Niza. Els francesos són els que ofereixen el salari més alt, però el davanter prioritza un bon projecte esportiu als diners, i és per això que vol jugar a la Lliga Espanyola.

Alternatives

Doncs bé, segons Carlos Bosch, ara mateix l’uruguaià està dubtant entre el València i la Real Societat. L’espera està sent tan llarga, que el club che ja està buscant alternatives a Cavani, ja que Lim acordà amb Gattuso fitxar a un davanter, siga Cavani o siga un altre. No obstant això, el València continua a la pole per a fitxar-lo.

Més diners

El club i el futbolista havien arribat a un acord econòmic, però ara demana més i és que el seu germà i agent no estan satisfets amb la decisió d’acabar a la Capital del Túria, segons Álex Silvestre. El que seria el fitxatge ideal d’este mercat està tardant més del compte, ja que hui era el dia definitiu, però hi haurà més capítols.