La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València baixa fins a la posició 39 en el rànquing de clubs
,

El València baixa fins a la posició 39 en el rànquing de clubs

COMPARTIR

728-90

La UEFA realitza un rànquing de clubs sobre la base de les actuacions d’aquests en les seues competicions continentals durant els últims 5 anys, tant en Champions League com a l’Europa League. Segons ha informat Ciberché, des que Meriton va arribar al València, s’ha passat de la posició 8 a la 39.

Abans de Meriton, el 8°

Imatge: @ciberchenet

En 2014, just quan va arribar Meriton al València, el club es trobava en la 8° posició dins del rànquing de clubs. En les 5 temporades que compta la UEFA, el València havia sumat coeficient en totes. Només Madrid, Barcelona, Bayern, Chelsea, Benfica, Manchester United i Atlètic de Madrid estaven per davant del València.

Ara en la posició 39

Imatge: @ciberchenet

La decadència del València ha sigut notable durant aquestes últimes campanyes. Malgrat que ha disputat huitens de Champions i semifinals d’Europa League, en les altres 3 temporades, el València ha estat sense competir per Europa. És això el que provoca clubs com CSKA Moscou, Olympiakos, Copenhagen o Slavia de Praga estiguen per damunt.

Sembla que continuarà baixant

Si no canvien moltes coses dins del club, la tendència fa indicar que el València continuarà la seua baixada en aquest rànquing durant les pròximes temporades. De moment, la campanya que ve tampoc disputarà competició europea i, per la qual cosa sembla ser, seguirà així durant un temps.