La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València avança les negociacions amb l’Atlètic de Madrid per Samuel Lino
,

El València avança les negociacions amb l’Atlètic de Madrid per Samuel Lino

COMPARTIR

El València busca reforços per a poder millorar la plantilla amb l’objectiu de tornar a Europa. El club valencià és cosncient que necessita jugadors de banda, perquè el canvi d’estil de Gattuso ha sigut gran i han d’incorporar futbolistes per a jugar a eixe futbol. 

Segons ha informat el periodista de revelo Matteo Moretto, el València està interessat en una jove promesa de l’Atlètic de Madrid, Samuel Lino. El jove extrem brasiler no entra en els plans de Diego Pablo Simeone i podria eixir com a cedit. 

L’operació Samuel Lino està en marxa

Ara mateix, segons ha informat Tribuna Deportiva, ja hi ha negociacions en marxa entre el València i l’Atlètic de Madrid per Samuel Lino. L’operació es podria tancar en una cessió sense opció de compra per l’extrem brasiler de vint-i-dos anys. 

El València pagarà tota la fitxa 

Per la seua part, el València no pagaria res per la cessió. L’únic és que hauria de fer-se càrrec de tota la fitxa del jugador. Jorge Mendes ha sigut clau en l’operació, ja que té una gran relació amb els propietaris dels dos clubs. D’altra banda, és important tindre en compte que Samuel Lino ocupa plaça d’extracomunitari. Per tant, això podria provocar encara més una eixida de Maxi Gómez.