El València agafa aire

Per Jorge Olmos · 10 Gener, 2021

El València va quallar un dels millors partits de la temporada i va aconseguir la victòria davant al Valladolid amb un gol de Carlos Soler. Hagué de ser més ampla, però entre la falta d’encert i el Var va acabar sofrint amb un pal a l’última jugada.

La primera part del València va ser de les millors de la temporada. Amb un Gayà superlatiu, Wass i Cheryshev molt actius per banda i Kangin lligant l’atac, el conjunt de Javi Gracia va portar el pes del partit des de l’inici i va gaudir de les millors oportunitats, creant molt de perill sobretot pels costats.

Cheryshev va tindre dos bons remats, però no va estar encertat; Gayà va estavellar un míssil a la creueta i el posterior tir de Soler el va parar Masip, el millor dels locals. Tot i això, el resultat al descans va ser d’empat a 0. Tan sols va fallar la punteria per a avançar-se al marcador.

Després del pas pels vestidors, el Valladolid va créixer i va gaudir de bones aproximacions. Tant és així, que en un error entre Guillamón i Jaume el d’Almenara va cometre penal, encara que l’àrbitre el va anul·lar per fora de joc. El València es salvava a l’inici de la segona part.

Però ràpidament el conjunt de Gracia va reaccionar i es va fer l’amo i senyor del partit com en el primer temps i Maxi va estavellar un altre baló al pal. Semblava que la sort no estava amb els valencians quan Carlos Soler, amb un tir de fora de l’àrea va agafar mal col·locat a Masip i va fer el primer al marcador. 0-1 amb 15 minuts al davant.

Al València li tocava defendre per a conservar l’avantatge. Defensava bé amb un imperial Diakhaby i esperava una acció a la contra per a sentenciar. I l’acció va arribar quan Manu Vallejo va fer el segon, però va ser anul·lat mitjançant Var. Si no sofreix no és el València. I tant que va sofrir, en l’última jugada en una falta lateral el Valladolid va estavellar un remat de cap al pal que quasi li costa un disgust a més d’un valencianista.

Finalment, victòria vital d’un València que va quallar un gran partit i es va emportar els 3 punts de Valladolid amb un gol de Carlos Soler i agafa aire a la classificació.