El València acumula 9 partit en lliga sense rebre un gol

Per Blanquinegres · 26 Març, 2024

El Valencia CF acumula 9 partits en LALIGA EA Sports 23-24 sense rebre gol. Amb això, el conjunt valencianista suma 870 minuts imbatut en les 28 jornades disputades en la competició domèstica.

El gran rendiment en la porteria i l’enorme solidesa defensiva del Valencia CF en els partits competits en LALIGA han portat al fet que el conjunt valencianista ocupe l’octau lloc de la classificació nacional. A més, el ’factor Mestalla’ ha sigut clau perquè l’equip haja aconseguit 8 victòries com a local i porte sense conéixer la derrota, en LALIGA, en el temple valencianista des del 27 de setembre de 2023.

Solidesa defensiva

El Valencia CF és el quart equip de LALIGA EA Sports 23-24 que menys gols ha encaixat (32) en el transcurs de la competició. Este fet és fruit de la gran faena de tota la plantilla i, concretament, de la parcel·la defensiva.

José Luis Gayà, amb el seu lideratge, ha aconseguit els 350 partits oficials amb el Valencia CF, a més de ser el jugador més jove, del ‘top 30’ deles 5 grans lligues, amb major permanència ininterrompuda en la primera plantilla del seu club; Cristhian Mosquera, després de completar més d’una volta sencera com a titular, és el defensa central Sub-19amb més minuts en les 5 grans lligues i el seu gran rendiment li ha portat a estar amb Espanya Sub-21; Dimitri Foulquier és el tercer jugador que mésaccions d’ atac rival interromp i dels quals més dols individuals gana; Thierry Rendall ha sigut el jugador més participatiu durant els partits, a més d’aconseguir els 100partits oficials amb el Club.

Mouctar Diakhaby ha sigut un dels pilars de la defensa valencianistafins al moment de la seua lesió i el seu gran nivell en el terreny de joc també ha servit com a exemple de professional anara d’ell, ja que, ha sigut nomenatcom Ambaixador de Bona Voluntat per l’ Organització Internacional per a les Migracions (OIM). Uns altres dels jugadors que també han ajudat en este bon rendiment defensiu han sigut JesúsVázquez, Cenk Özcakar i Yarek Gasiorowski.

Un mur a la porteria

Les grans actuacions de Giorgi Mamardashvili li han convertit en un pilar fonamental per a l’equip que dirigeix Rubén Baraja. Mostra d’això, són els diversos rècords que el de Tiflis ha superat amb el Valencia CF esta temporada. El portera valencianista s’ha convertit en el porter xe amb més titularitats consecutives en LALIGA (66) y ha batut el seu propi rècord de més porteries a zero (9) en la competició domèstica. A més, ha sigut nomenat a millor jugador Sub-23 del mes de març en LALIGA EA Sports 23-24