La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València acudeix a la Justícia per la sanció a Gayà
,

El València acudeix a la Justícia per la sanció a Gayà

COMPARTIR

-->

El TAD va prendre la decisió de mantenir els quatre partits de sanció a José Gayà. Per tant, el lateral de Pedreguer no podrà jugar els primers quatre partits de lliga. Per este motiu, Gennaro Gattuso no ha pogut utilitzar al capità en el partit del diumenge davant el Girona. 

El club està amb el capità

Pel que respecta al club, el València està recolzant molt al seu capità. El València es va ficar la foto de perfil de José Gayà en el seu compte oficial. De fet, en la roda de premsa del passat divendres, José Gayà no va estar a soles. El de Pedreguer va tindre el suport de Sean Bai, Míguel Ángel Corona, Gennaro Gattuso i els capitans de la plantilla. 

Ara mateix, el València ha anat més enllà. Segons ha informat SER Deportivos València, el club ha pres la decisió d’acudir a la Justícia Ordinària per a defensar a Gayà després de la injusta sanció que va mantenir el TAD sobre les declaracions del capità. 

El València ha demanat la cautelaríssima. La idea del club és defensar al seu capità i confia en que la justícia puga donar la raó al club. Des del València consideren que no ha hagut justícia, perquè Gayà ha sigut l’únic sancionat en una temporada on altres futbolistes i entrenadors han fet declaracions paregudes.