Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València accepta vendre a Cillessen per 8,75 milions

Per Miguel Castells · 04 Juliol, 2022

És un secret a veus que el València necessita vendre abans de poder firmar futbolistes. La situació financera del club che és molt complicada des que passà el Covid i el màxim accionista no està dispost a realitzar una nova ampliació de capital. En este context, la secretaria tècnica pensa que una de les vendes ha de ser Jasper Cillessen.

Ofertes d’Holanda

El porter és el futbolista de la primera plantilla que més diners li costa anualment al club. De moment encara queden per amortitzar 8,75 milions d’euros, i és per això que, segons Edu Tamarit, esta mateixa xifra és l’oferta mínima que acceptarà el València per a vendre’l. D’altra banda, Cillessen baralla ofertes de la lliga holandesa.

El Mundial

Amb el Mundial dins de dos mesos, Jasper vol anar-se’n a un equip on s’assegure tindre minuts. És un habitual a les convocatòries del seu país, però este últim any s’ha vist superat per Mamardashvili. El porter georgià ha rendit a un nivell espectacular i el València vol renovar-lo amb una clàusula prohibitiva, per això, tot apunta que serà el primer porter de Gattuso.

Acomiadament dels seus companys

Així, 8,75 milions és la xifra per la qual el València podria vendre a Jasper Cillessen. Si arriben ofertes menors, és possible que finalment es quede al València, tot i que fa unes setmanes es va acomiadar dels seus companys perquè es veia més fora que dins del club. Estos dos mesos de mercat dictaran sentència per a l’holandés.