ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rivero acaba contracte el 30J i té clara la seua intenció

Per Blanquinegres · 08 Maig, 2024

El València havia de prendre en les pròximes setmanes una decisió sobre el futur de Cristian Rivero, el seu contracte acaba al juny, i la lesió de Jaume Doménech es cola en l’equació. Jaume pateix un trencament “en el tendó del recte femoral del cuádriceps de la cama dreta” i el seu pas pel quiròfan li tindrà un mínim de tres mesos apartat dels terrenys de joc, és a dir, es perdrà segur part de la pretemporada. D’ací ve que el club haja de decidir si li planteja a Rivero una renovació per a assegurar-se, almenys, la seua presència com a tercer porter o inclusivament com a segon.

Hi ha diversos clubs, de Primera i Segona (d’Espanya i l’estranger) que ja li han anomenat per a signar-lo lliure. Però Rivero té clar que no negociarà amb ningú fins a saber els plans del València. La seua prioritat és renovar a Mestalla perquè està convençut que abans o després tindrà més oportunitats. El València és el club de la seua vida, encara és jove i no vol renunciar al seu somni de triomfar en el club, encara que haja hagut d’esperar per al debut.

Amb esta situació on Jaume passarà per quiròfan i Mamardashvili és el principal actiu en el mercat per al València, de qui esperen traure uns 30 milions, el paper de Rivero continua sent un interrogant.