La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València accepta l’oferta del PSG per Carlos Soler
,

El València accepta l’oferta del PSG per Carlos Soler

COMPARTIR

El València acaba d’acceptar l’última oferta del París Saint Germain per Carlos Soler. El club francés ha oferit un traspàs per díhuit milions d’euros més quatres en variables. Ja està tot acordat i Soler viatjarà a París per a passar el reconeixement mèdic i firmar per les pròximes quatre temporades. 

Problemes ahir en la negociació

Ahir a la vesprada tot pareixia tancat. No obstant això, el PSG  havia canviat les negociacions hores després. El club francés no volia pagar el traspàs de Carlos Soler i havia plantejat una cessió amb opció de compra. El València no està d’acord amb eixa fórmula, ja que necessita els diners de forma urgent.

Esta situació havia arribat, perquè el PSG no volia superar el seu Fair Play Financer i eixa era la millor fórmula per a ells. Per la seua part, el València va rebutjar eix proposta, perquè també té problemes d’eixe tipus. No obstant això, ja s’ha tancat tot i Soler se n’anirà a l’equip francés. 

L’oferta de renovació

Quan va arribar l’oferta del París Saint Germain, el València va presentar a Carlos Soler una oferta a la desesperada per a renovar el seu contracte. L’oferta era de 2,7 milions d’euros nets per temporada més bonus en cinc temporades. No obstant això, el jugador la va rebutjar de forma immediata, perquè vol eixir del club jugar en el PSG.