ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València, a punt de renovar a Pablo López, una de les joies de l’Acadèmia

Per Joan Marc García · 05 Març, 2024

En les últimes setmanes, el València CF ha expressat a Pablo López el seu desig d’iniciar converses per a renovar el seu contracte, segons el periodista Salva Gomis. En el marc de la filosofia adoptada pel club en les últimes dos temporades, on s’ha incrementat l’oportunitat per a joves talents i jugadors de la casa, l’Acadèmia es troba treballant amb l’objectiu d’assegurar el futur dels projectes de jugadors més destacats.

El València CF va realitzar una gran aposta pagant fa dos campanyes una quantitat gens habitual en jugadors de la seua edat, i és que Pablo va deixar 100.000€ en les arques del Llevant UD per a vestir la samarreta del València CF.

Encara que el seu contracte actual finalitza al juny de 2025, les seues dos sòlides temporades a València i la seua participació en la Selecció durant el Mundial sub17 han suscitat l’interés de diversos clubs, segons la font citada anteriorment.

És per això que, des de fa setmanes, el València li ha proposat l’opció de millorar i estendre el seu contracte fins a juny de 2027, incloent-hi alguns aspectes variables vinculats al seu acompliment tant en el filial com en el primer equip. Tot apunta a que, més prompte que tard, Pablo López tindrà l’oportunitat de debutar amb el primer equip.