ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València, a punt de renovar a Cristian Rivero

Per Josep Prats · 16 Novembre, 2019

El conjunt de Mestalla s’ha posat intens per a renovar al seu tercer porter, Cristian Rivero, el qual col·lecciona un bon nombre d’interessos, entre ells alguns molt bons de primera divisió.

Segons ha informat Héctor Gómez, en els últims dies, Jorge López ha rebut ordes des de Singapur per a donar-li empenta a la negociació per a renovar el porter i les reunions dels últims dies han deixat molt enfilat l’acord perquè el porter de Gandia amplie la seua vinculació al club valencianista en les pròximes setmanes i ho faça assegurant-se un contracte de llarga duració.

Ell sap ara mateix que té complicat jugar amb el primer equip amb Cillessen i Jaume, però sempre hi ha volgut renovar en el València encara que finalitze contracte el pròxim mes de juny i ja podria haver-se garantit el seu futur amb altre equip. El porter vol renovar amb el València CF i guanyar-se l’opció de jugar amb el primer equip, encara que primerament haurà de passar per un procés en què aparega alguna cessió.

El jugador estava en una situació un pèl incòmoda perquè fins fa unes setmanes no havia rebut cap proposta de renovació per part del club, però ara les conversacions estan en un punt fort i falten per polir detalls per ambdues parts. La predisposició és total per a renovar i no hi haurà problemes en els pròxims dies perquè Rivero seguisca com a jugador del València CF.