La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Tottenham va estar prop de pagar la clàusula de Mamardashvili
,

El Tottenham va estar prop de pagar la clàusula de Mamardashvili

COMPARTIR

-->

Els últims dies de mercat va haver-hi una gran preocupació en el València CF davant la possibilitat de perdre a Giorgi Mamardashvili. El porter georgià acabava de fer un partit espectacular davant l’Atlètic de Madrid i qualsevol club podia fitar-lo per vint milions d’euros, valor de la seua clàusula de rescissió. 

Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el Tottenham va valorar de forma molt seriosa l’opció de fitxar a Mamardashvili en els últims dies de la finestra de traspassos. No obstant això, l’equip anglés va prendre la decisió de no continuar endavant i Mamardashvili es va quedar en el València. 

La renovació de Mamardashvili

Ara mateix, la renovació entre el porter i el València està prop de tancar-se. L’acord anterior es va tancar amb una clàusula de 100 milions i un contracte que s’allargarà fins a l’any 2027. No obstant això, encara no està firmada i la seua agència de representació espera que el València millore una mica la seua oferta. 

La clàusula de Mamardashvili

La clàusula de Mamardashvili augmenta any a any i temporada a temporada. Tal com ha informat Tribuna Deportiva, Mamardashvili tenia una clàusula de 20 milions fins al passat 30 de juny. Ara mateix, i fins al pròxim 30 de juny de 2023 tindrà una clàusula de 25 milions d’euros. A partir del 30 de juny de 2024, la clàusula serà ja de 30 milions d’euros. Això serà així, sempre i quan no es faça oficial la renovació del porter georgià.