Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Tottenham dona llum verda a l’eixida de Bryan Gil

Per Alex Alfaro · 25 Gener, 2023

Durant els 25 dies de mercat d’hivern que portem, tot apuntava al fet que l’exjugador del València, Bryan Gil, es quedaria al Tottenham després que augmentaren considerablement els minuts amb l’equip londinenc i guanyara protagonisme amb el Tottenham. És més, va ser un dels noms pels quals va preguntar el València aquest mercat i el Tottenham no li va deixar eixir: “és una qüestió entre clubs”, afirmava el seu entorn davant l’interrogant de si tornaria a Mestalla.

Cal recordar que Bryan Gil va estar a molt poc de tornar a València. No obstant això, l’equip anglés no va ser capaç de fitxar un substitut i l’operació es va trencar l’1 de setembre, últim dia del mercat. “A l’estiu treballarem molt per Bryan i van decidir no deixar-nos-ho i pensem que no volen cedir-lo per 5 mesos”, va afirmar Gattuso el passat 30 de desembre en ser preguntat per esta qüestió.

Segons ha informat el periodista Matteo Moretto, el Tottenham ja ha donat la llum verda perquè Bryan Gil puga eixir del club, cedit. No obstant això, encara es desconeix quin serà el club triat però s’espera que al llarg dels pròxims dies s’acceleren algunes converses.