Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El substitut de Gayà en la selecció durant el Mundial de Qatar

Per Alex Alfaro · 18 Novembre, 2022

La primera gran mala notícia per a la selecció espanyola a Qatar ja s’ha confirmat: José Luis Gayà es veu obligat a abandonar la concentració de la selecció espanyola de futbol a Qatar per la seua lesió en el turmell. Posteriorment ha sigut confirmat la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i el de Pedreguer tornarà a València en les pròximes hores. Minuts després, l’RFEF ha confirmat el substitut de Gayà per al Mundial: Alejandro Balde

Comunicat de la Federació

El futbolista, que estava concentrat amb la sub-21, s’incorporarà a l’expedició espanyola a Catar. Després que es confirmara que José Luis Gayá ha d’abandonar la concentració de la Selecció Espanyola per lesió, el cos tècnic ha pres la decisió de reemplaçar-lo per Alejandro Balde.

Balde, que estava concentrat amb la sub-21, s’incorporarà a l’expedició espanyola a Catar. El defensa del Barcelona té 19 anys i està serà la seua primera presència en la Selecció absoluta. Luis Enrique ha tingut en compte el seu brillant inici de temporada per a reemplaçar a Gayá.

El barceloní ha passat per totes les categories inferiors d’Espanya. Amb la Selecció sub-21 ha jugat dos partits. Durant la present temporada, ha disputat dotze trobades amb el Barcelona en Primera i quatre de la Lliga de Campions.